Το ATHENS WAY APARTMENTS αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή διαμονής στο κέντρο της πόλης. Βρισκόμαστε σε έναν κεντρικό δρόμο – στη Χαριλάου Τρικούπη, αποτελώντας την ιδανική αφετηρία για οικογένειες, παρέες ή ζευγάρια που επισκέπτονται την Αθήνα με διάθεση να γνωρίσουν την πολυπρόσωπη μεγαλούπολη και τις ξεχωριστές ομορφιές του νομού Αττικής.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης. Ένας περίπατος στο ιστορικό κέντρο και στις όμορφες γειτονιές θα σας φανερώσει πτυχές της μακραίωνης ιστορίας της πόλης και θα σας αποκαλύψει μερικά αρχιτεκτονικά αριστουργήματα. Μπορείτε να επισκεφθείτε την Βουλή των Ελλήνων, την Πλατεία Συντάγματος, την Ακρόπολη, τον Μουσείο Ακρόπολης, το Αρχαιολογικό Μουσείο, την Εθνική Βιβλιοθήκη, το Μοναστηράκι, την Πλάκα,  την Αρχαία Αγορά, το Λυκαβηττό, να περπατήσετε στους πολυσύχναστους δρόμους με τα ιστορικά κτίρια και την εμπορική κίνηση, όπως είναι η Σταδίου, η Πανεπιστημίου, η Ακαδημίας,η Ερμού, η Μητροπόλεως, η Λεωφόρος Αμαλίας, η Βασιλίσσης Σοφίας, κ.α.

Όπως καταλαβαίνετε, μια βόλτα δεν αρκεί για να ανταμώσετε με την ιστορία της Αθήνας. Λίγες μέρες δεν είναι αρκετές για να γνωρίσετε τα όσα κρύβει στις υπέροχες διαδρομές της. Γι’ αυτό και οι επισκέπτες της έρχονται ξανά και ξανά και κάθε φορά είναι σαν την πρώτη! Γιατί η Αθήνα είναι μια πόλη μαγική! Κάθε φορά σε ταξιδεύει και σε άλλα μονοπάτια, σε άλλες ονειρικές γειτονιές. Ξεκινήστε το οδοιπορικό στην γοητευτική πρωτεύουσα και αφεθείτε στη μαγεία της….

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

 

ΜΕ ΜΕΤΡΟ: Θα χρησιμοποιήσετε τη Γραμμή 3 (μπλέ γραμμή) έως το σταθμό του μετρό Σύνταγμα. Από εκεί θα αλλάξετε στη Γραμμή 2 (κόκκινη γραμμή) με κατεύθυνση προς Ανθούπολη και θα αποβιβαστείτε στον επόμενο σταθμό: Πανεπιστήμιο (Έξοδος: Εθνική Βιβλιοθήκη). Ο χρόνος της διαδρομής είναι περίπου 45 λεπτά και το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα €10 ανά άτομο.

Οι ώρες λειτουργείας του μετρό από το αεροδρόμιο είναι από τις 6:30π.μ. έως τις 11:30μ.μ., ενώ από το Σύνταγμα για το αεροδρόμιο είναι από τις 5:30π.μ. έως τις 11:00μ.μ. Παρακαλούμε, να ελέγχετε τα δρομολόγια στο http://www.stasy.gr/σε περίπτωση που υπάρχει οποιαδήποτε αλλαγή.

ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: Θα χρησιμοποιήσετε το λεωφορείο Χ95 από το αεροδρόμιο μέχρι την πλατεία Συντάγματος. Ο χρόνος της διαδρομής είναι περίπου 1 ώρα και το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα €6 ανά άτομο. Από το Σύνταγμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μετρό (γραμμή 2) με κατεύθυνση προς Ανθούπολη και να αποβιβαστείτε στον επόμενο σταθμό: Πανεπιστήμιο (Έξοδος: Εθνική Βιβλιοθήκη). Εναλλακτικά, ένα ταξί από το Σύνταγμα θα σας κοστίσει περίπου €5-8 (ανάλογα με τον αριθμό αποσκευών σας).

Το λεωφορείο Χ95 είναι διαθέσιμο 24 ώρες.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

ΜΕ METRO:  Ο τερματικός σταθμός βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το λιμάνι. Θα πάρετε τη Γραμμή 3 (πράσινη γραμμή) έως το σταθμό του μετρό Ομόνοια. Από εκεί θα αλλάξετε στη Γραμμή 2 (κόκκινη γραμμή) και θα αποβιβαστείτε στον επόμενο σταθμό: Πανεπιστήμιο (Έξοδος: Εθνική Βιβλιοθήκη). Ο χρόνος της διαδρομής είναι περίπου 45 λεπτά και το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα €1,40 ανά άτομο.Οι ώρες λειτουργίας του μετρό από τον Πειραιά προς την Ομόνοια και αντίστροφα είναι από τις 5:30 έως 00:00Παρακαλούμε, να ελέγχετε τα δρομολόγια στο http://www.stasy.gr σε περίπτωση που υπάρχει οποιαδήποτε αλλαγή.

ΥΓ* Σημειώνετε οτι μόνο την Παρασκευή και το Σάββατο το ΜΕΤΡΟ λειτουργεί από 5:30 έως 02:00.

ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, αναλαμβάνουμε την μεταφορά σας από / προς το αεροδρόμιο και τα λιμάνια της Αττικής (Πειραιά, Ραφήνας, Λαυρίου, Αλίμου) σε προνομιακές χρεώσεις. Οι μετακινήσεις πραγματοποιούνται με mini van ή ιδιωτικά αυτοκίνητα. Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες οδηγούς, οι οποίοι έχουν εμπειρία στο χώρο των τουριστικών υπηρεσιών, είναι αγγλόφωνοι και πρόθυμοι να σας παρέχουν όλες τις πληροφορίες που θα κάνουν την διαδρομή σας πιο ευχάριστη.

Αν θέλετε να επισκεφθείτε σημαντικά αξιοθέατα, εντός και εκτός Αθηνών, με την ασφάλεια και την άνεση που σας εξασφαλίζει μια ιδιωτική περιήγηση, μπορούμε να οργανώσουμε την μετακίνησή σας με επαγγελματία οδηγό και όχημα, κατόπιν συνεννόησης. Οι χώροι περιήγησης και τα ωράρια μπορούν διαμορφωθούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.